Footer wit2

Werken bij Cloud66

Cloud66 groeit. Dit is de reden waarom wij graag ons team willen versterken. We hebben ontzettend veel leuke ideeën, maar deze kunnen we onmogelijk allemaal realiseren zonder jouw hulp.

Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij het leukste digitale adviesbureau van Nederland te werken? Lees dan verder.

doublelinefooter

Onze cultuur

We Seek Excellence

Onze cultuur helpt ons dit te bereiken. Daadwerkelijke kernwaarden worden gevormd door de vaardigheden en het gedrag welke je waardeert in je collega’s. Bij Cloud66 waarderen we de volgende: communicatie, impact, nieuwsgierigheid, innovatie, lef en passie.

We groeien hard. Elk jaar doen we nieuwe projecten en mogen we een groeiend aantal opdrachtgevers verder helpen. Dit is de reden waarom we ook elk jaar nieuwe collega’s verwelkomen. Op dat moment is het volgende belangrijk: dat iedereen onze organisatie snapt, onze cultuur omarmt en ons concept kan uitdragen.

Wij zoeken naar digitale denkers en disruptieve doeners. Mensen die graag met ons samenwerken zodat zij later kunnen zeggen: dit is het moment waarop alles veranderde. Onze mensen zijn geen reguliere experts of adviseurs. Het zijn ‘Extrapreneurs’. Mensen die onze opdrachtgevers en elkaar uitdagen om radicaal te worden; disruptief te zijn.

Heb jij het in je om organisaties slagvaardig te laten innoveren? Krijg je energie van het leveren van een bijdrage aan de digitale en persoonlijke groei van onze opdrachtgevers? Is digitaal voor jou een tweede natuur? En herken je jezelf in onze cultuur?

Bekijk dan snel onze vacatures en werk met ons samen.

Vacatures

Werk met ons samen door succesvol de stappen te doorlopen. Geïnteresseerd of vragen? Neem dan contact op via carriere@cloud66.nl / 088-660 61 66.

Onze vacatures:

Stap 1

Stap 1

Stuur je CV en motivatiebrief naar carriere@cloud66.nl en vertel ons waar je trots op bent.

Stap 2

Stap 2

Interview met een toekomstig collega.

Stap 3

Stap 3

Assessment en Video Case.

Vragen?

Contact: carriere@cloud66.nl / 088 – 66 06 166

Mocht je perfecte baan er momenteel niet tussen staan, neem dan contact met ons op zodat we met je mee kunnen denken. Wij hebben namelijk altijd ruimte voor getalenteerde mensen; digitale denkers en disruptieve doeners.

Terug naar Cloud66.nl