Footer wit2

Fueling Digital and Personal Growth

doublelinefooter

Digital first

Wij geloven in een digitale wereld. Iedere dag maken we gebruik van email, sociale netwerken, het internet, e-commerce, smartphones en apps. De veranderende manier waarop we informatie uitwisselen en producten en diensten aanbieden en afnemen is revolutionair.

Become disruptive

Digitale ontwikkelingen dwingen u klantgericht te vernieuwen, digitaal te transformeren en een cultuur te scheppen waarbinnen razendsnel kan worden geleerd en gereageerd op basis van data.

Wij maken u bewust van digitale ontwikkelingen. Dagen u uit om disruptiever te worden. En helpen u een digitale visie te ontwikkelen -en deze te realiseren. Wij introduceren nieuwe mogelijkheden, structuren en processen in uw organisatie zodat u slagvaardiger kunt innoveren.

Realize growth

Technologie biedt de grootste kans voor verbetering en groei. Wij helpen u deze groei te realiseren. Het creëren van toegevoegde waarde is voor ons altijd het vertrekpunt en het einddoel. Wij helpen u op innovatieve en bewezen wijze verder zodat u ten volle kan profiteren van de kansen die moderne technologie u biedt.

Hoe we onze opdrachtgevers helpen

Cloud CIO

Cloud CIO’s zijn experts die u verder helpen in de digitale wereld. Digitale denkers en disruptieve doeners laten zich door onze Cloud CIO’s coachen en adviseren. Cloud CIO’s gaan met u in dialoog en bieden u een ritme voor persoonlijke en digitale groei.

Cloud CIO’s zijn beschikbaar in abonnementsvorm en ondersteunen u middels video consults. U kan uw abonnement op uw Cloud CIO iedere maand stoppen. Zonder verplichtingen. Wel zo comfortabel. 

Start uw gratis maand hier.

Interim Professionals

Uw denkkracht, daadkracht en slagkracht -en dat van uw team- wordt met de inzet van onze Interim Professionals vergroot. Snelheid is voor ons een belangrijke randvoorwaarde waarmee wij voor u het verschil maken en resultaten realiseren. Resultaat borgen wij voor u middels de inzet en back-up van uw vertrouwde Cloud CIO.

Onze Interim Professionals laten zich niet omschrijven als uw reguliere expert of adviseur. Het zijn ‘Extrapreneurs’. Het zijn mensen die u uitdagen om radicaal te worden; disruptief te zijn.

Wij werken met plezier samen met de volgende opdrachtgevers

En met onze wetenschappelijke partner

Footer wit2

Join Us

doublelinefooter

Carrière

Wij dagen mensen uit om disruptief te worden. Zodat u later kunt zeggen: dit is het moment waarop alles veranderde. Werk met ons samen door de stappen te doorlopen.

Bekijk onze vacatures of contact ons op carriere@cloud66.nl.

Stap 1

Stap 1

Stuur uw CV en motivatiebrief naar carriere@cloud66.nl en vertel ons waar u trots op bent.

Stap 2

Stap 2

Interview met een toekomstig collega.

Stap 3

Stap 3

Assessment en Video Case.
Neemt contact met ons op

Bezoek

Sonnenborgh – Museum & Sterrenwacht
Zonnenburg 2
3512 NL Utrecht
The Netherlands

Mail en bel

E-mail: info@cloud66.nl
Bel: 088-660 61 66
Skype: Cloud66nl

Connect

Twitter
LinkedIn